πŸŽ‰πŸŽ΅ Feestje alert! πŸŽ΅πŸŽ‰ Zet je dansschoenen maar vast klaar, want CafΓ© Tsjoch in Drachten is ready to party! Op 13 april komt het dynamische duo Roel & Marty live optreden en ze gaan ervoor zorgen dat jullie een avond vol muzikaal spektakel beleven. 🎢πŸ”₯ Of je nu een fan bent van meezingers, hits van vroeger of juist de nieuwste hits; Roel & Marty weten precies wat jullie willen horen. πŸ’ƒπŸ•Ί Met hun geweldige stemmen en aanstekelijke energie wordt dit gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten! Dus trommel al je vrienden op en kom langs bij CafΓ© Tsjoch voor een avond vol gezelligheid en goede vibes. πŸ‘―β€β™€οΈπŸ’₯ De sfeer is altijd top, de drankjes zijn koud en de dansvloer staat klaar om betreden te worden. Mis dit niet! Noteer 13 april in je agenda en zorg dat je erbij bent. Tag ook meteen die vriend(in) die absoluut niet mag ontbreken op dit feestje! πŸ“…βœ¨ Vergeet niet om onze pagina te liken en volgen om op de hoogte te blijven van alle toekomstige evenementen bij CafΓ© Tsjoch. We kunnen niet wachten om samen met jullie los te gaan! Tot snel in CafΓ© Tsjoch! πŸ˜„πŸ»

πŸŽ‰πŸŽ΅ Feestje alert! πŸŽ΅πŸŽ‰
Zet je dansschoenen maar vast klaar, want CafΓ© Tsjoch in Drachten is ready to party! Op 13 april komt het dynamische duo Roel & Marty live optreden en ze gaan ervoor zorgen dat jullie een avond vol muzikaal spektakel beleven. 🎢πŸ”₯
Of je nu een fan bent van meezingers, hits van vroeger of juist de nieuwste hits; Roel & Marty weten precies wat jullie willen horen. πŸ’ƒπŸ•Ί Met hun geweldige stemmen en aanstekelijke energie wordt dit gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten!
Dus trommel al je vrienden op en kom langs bij CafΓ© Tsjoch voor een avond vol gezelligheid en goede vibes. πŸ‘―β€β™€οΈπŸ’₯ De sfeer is altijd top, de drankjes zijn koud en de dansvloer staat klaar om betreden te worden.
Mis dit niet! Noteer 13 april in je agenda en zorg dat je erbij bent. Tag ook meteen die vriend(in) die absoluut niet mag ontbreken op dit feestje! πŸ“…βœ¨
Vergeet niet om onze pagina te liken en volgen om op de hoogte te blijven van alle toekomstige evenementen bij CafΓ© Tsjoch. We kunnen niet wachten om samen met jullie los te gaan!
Tot snel in CafΓ© Tsjoch! πŸ˜„πŸ»