Lunche, pauze, Werkplek.

Even weg van het werk, even in de zon. Wat zou het fijn zijn. Maar ook dat kan natuurlijk, met uitstekende WIFI, Is er bij Tsjoch ook ruimte om je werk even af te ronden. En gelijk even de kleine trek te stillen.

We hebben natuurlijk meer dan 26 bieren op fles maar we hebben er ook altijd 6 op de tap. Denk hier bij ook aan twee wissel taps, waar steeds weer nieuwe variaties van het goddelijk vocht mogen stromen. Ook in de 0.0%  bieren is er een ruime keuze.

Onze Kaart

Hoewel we geen restaurant zijn bieden we voor bij de koffie of bij de borrel toch met veel genoegen een aantal heerlijke hapjes aan. We hebben daarom ons uiterste best gedaan en met zorg een kaart samengesteld. Daarnaast staan wij natuurlijk bekend om ons enorme assortiment biersoorten. Ook hiervoor hebben wij een speciale bierkaart samengesteld.

Minimaal 21 soorten op fles, En altijd 6 bieren op tap

Door het grote assortiment aan speciaalbieren van de fles is de echte liefhebber in Café Tsjoch helemaal in zijn element. Verder vind je naast Hertog Jan en Jupiler vier speciaalbieren van de tap. Twee daarvan zijn wisseltaps, waar steeds weer een ander heerlijk biertje uitstroomt. Dus laat je verrassen en probeer eens iets anders!

Wisseltap
Regelmatig wordt er een seizoenbier onder de wisseltap gezet.

Zomers Tarwe bier
Onze weizener is zeker niet zomaar een tarwebier. Het verenigt het beste van twee heel verschillende soorten bier die traditioneel met tarwe gebrouwen worden. Van het Belgische witbier heeft het de frisse Belgische gist en de mooie kruiden die daar bekend zijn onder de naam “gruit’.
Dat zorgt voor de frisheid en het tikkeltje exotische. Van het Duitse Weizen gaven we het de hop en de in Duitsland gangbare tarwe. Toch is de combinatie van die ingrediënten nog geen Hertog Jan Weizener.
Dat wordt het pas echt in de ketels waar Hertog Jan het op zijn eigen manier brouwt. Ruik er eens aan, ervaar die heerlijke Citrus geur. In de volmondige lichtzoete en frisse smaak proef je de hop, de tarwe, de frisse gist, de koriander en het klein beetje sinaasappelschil. Alles bij elkaar is het echt een heel eigenzinnig bier.

logo