vooraanzicht

Thuis bij Tsjoch

Even voorstellen. Wij zijn Peter en Harmiena Schuil en sinds 02 maart 2012 zijn wij de trotste eigenaren van Café Tsjoch in Drachten. Wat ooit begonnen is als een geintje /hobby is uitgegroeid tot een echt mooi café waar wij super trots op zijn. De afgelopen jaren hebben wij ons café met enthousiasme gerund en hopen dat er nog vele jaren mogen volgen. Café Tsjoch is een gezellig en sfeervol bruin café in het hartje van Drachten. Een café dat die voor een ieder wat te bieden heeft. Voor een kopje koffie, thee of een lekker biertje uit ons ruim assortiment bent u dus altijd welkom. Ook hebben we een kleine menukaart. Een ding is bij Tsjoch voelt u zich thuis!

Contact

ONZE VASTE GASTHEER EN DAMES VAN TEAM TSJOCH

PETER
PETERGASTHEER
De altijd goedgemutste Peter is altijd weer blij om achter de bar te mogen staan. Hij is een echte gastheer die oog heeft voor zijn klanten en is altijd in voor een gezellig praatje of een goeie mop.
HARMIENA
HARMIENAGASTVROUW
Met Harmiena achter de bar is het nooit saai. Of de tent nou vol staat of dat er slechts een paar mensen aan de bar of op het terras zitten, ze weet altijd te zorgen voor een gezellige sfeer

Karaoke & Live muziek

Regelmatig hebben wij voor live muziek. Minimaal een keer per maand gaat het dak er dan weer af. Dat kan een zanger zijn maar ook een bandje. Daarnaast verzorgen we ook regelmatig super gezellige Karaoke avonden  of middagen. Met onze karaoke muziek en uw eigen stem zorgen wij voor een onvergetelijk feest.  Onze Karaoke liedjes variëren van nieuw tot de jaren 60/70/80 muziek, o.a. Hollands, Engels, apres-ski, kindermuziek, country,  de top 40 en natuurlijk ook de Golden Oldies. Al onze karaoke nummer zijn voorzien van een clip en originele muziek. Dus lekker zingen onder het genot van een drankje maken we er een leuke avond/middag van in café Tsjoch. Klik hieronder om naar onze lijst te gaan met onze Karaoke nummers.

Live muziek & Karaoke
live muziek

Eten & Drinken in Tsjoch

Hoewel we geen restaurant zijn bieden we voor bij de koffie of bij de borrel toch met veel genoegen een aantal heerlijke hapjes aan. We hebben daarom ons uiterste best gedaan en met zorg een kaart samengesteld. Daarnaast staan wij natuurlijk bekend om ons enorme assortiment biersoorten. Ook hiervoor hebben wij een speciale bierkaart samengesteld.

panini
pizzapunt
saucijzenbroodje
appelgebak
Onze kaart
Onze bieren

Fietsen

Op zoek naar de mooiste fiets routes van Friesland, met een opstap/stopmoment Bij café Tsjoch, Check dan de website Fietnetwerk voor onze mooi fiets routes. Bijvoorbeeld de fietsroute Lang en breed in Smallingerland. Of nog gekker van Drachten naar Moskou.

banner afstapmomenten