Het Themafeest Winter Wonderland barst van de gezelligheid en van de feestelijkheid. Hoe kan het ook anders wanneer de witte loper je verwelkomt in een spontaan winterwalhalla. Als een kind zo blij, we hebben weer ijsvrij. In deze wereld van ijs en sneeuw zitten jullie er warmpjes bij. Geniet dus gerust van ijskoude drankjes in een wit decor. Café Tsjoch pakt uit. Nu jij nog. dresscode wit Bij zo’n wit themafeest verwachten we je in je witste outfit ooit. Ook echt van top tot teen hè. Leef je uit met bijvoorbeeld witte sneakers; sokken; broeken, T-shirts en hoedjes. Of ga voor ‘classy’ witte hakken en een witte panty met een wit rokje erboven. Het kan allemaal, zolang wit de toon zet. Want dan gaan jullie helemaal op in de winterse setting. Op die manier versterken we samen de beleving van het Themafeest Winter Wonderland. In de introductie haalden we al even de twinkelende lichtshow aan. Er komt namelijk een professionele dj met licht en geluid. Maak je klaar voor een witte sensatie. Tegelijkertijd is er ruimte voor een activiteit. Denk aan de ludieke snowboardsimulator die misschien wel wordt beïnvloed door onze entertainer. Probeer daar maar eens op te blijven staan. Daag vervolgens degene uit die zonet nog zat te lachen of een grote mond had. Het lijkt immers zo gemakkelijk… Verder zal er een Snowglobe-/Sneewbol-decor zijn voor foto’s.

Het Themafeest Winter Wonderland barst van de gezelligheid en van de feestelijkheid. Hoe kan het ook anders wanneer de witte loper je verwelkomt in een spontaan winterwalhalla. Als een kind zo blij, we hebben weer ijsvrij. In deze wereld van ijs en sneeuw zitten jullie er warmpjes bij. Geniet dus gerust van ijskoude drankjes in een wit decor. Café Tsjoch pakt uit. Nu jij nog.
dresscode wit
Bij zo’n wit themafeest verwachten we je in je witste outfit ooit. Ook echt van top tot teen hè. Leef je uit met bijvoorbeeld witte sneakers; sokken; broeken, T-shirts en hoedjes. Of ga voor ‘classy’ witte hakken en een witte panty met een wit rokje erboven. Het kan allemaal, zolang wit de toon zet. Want dan gaan jullie helemaal op in de winterse setting. Op die manier versterken we samen de beleving van het Themafeest Winter Wonderland.
In de introductie haalden we al even de twinkelende lichtshow aan. Er komt namelijk een professionele dj met licht en geluid. Maak je klaar voor een witte sensatie. Tegelijkertijd is er ruimte voor een activiteit. Denk aan de ludieke snowboardsimulator die misschien wel wordt beïnvloed door onze entertainer. Probeer daar maar eens op te blijven staan. Daag vervolgens degene uit die zonet nog zat te lachen of een grote mond had. Het lijkt immers zo gemakkelijk… Verder zal er een Snowglobe-/Sneewbol-decor zijn voor foto’s.