Kom op zaterdag 14 oktober naar Cafe Tsjoch in Drachten voor een avond vol gezelligheid met zanger Jordi Weijer! Deze getalenteerde artiest weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken.Tijdens deze Top avond brengt Jordi de beste Nederlandse en Engelse hits van toen en nu. Met zijn geweldige stem en enthousiasme weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Het belooft een feestje te worden dat je niet wilt missen! Cafe Tsjoch is dé plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. De vriendelijke sfeer en goede service zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Combineer dit met de fantastische muziek van Jordi Weijer en je hebt alle ingrediënten voor een topavond. Dus, nodig je vrienden uit, trek je dansschoenen aan en kom naar Cafe Tsjoch in Drachten op zaterdag 15 augustus. Geniet van de beste hits en laat je helemaal gaan op de dansvloer. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Kom op zaterdag 14 oktober naar Cafe Tsjoch in Drachten voor een avond vol gezelligheid met zanger Jordi Weijer! Deze getalenteerde artiest weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken.
Tijdens deze Top avond brengt Jordi de beste Nederlandse en Engelse hits van toen en nu. Met zijn geweldige stem en enthousiasme weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen. Het belooft een feestje te worden dat je niet wilt missen!
Cafe Tsjoch is dé plek waar je moet zijn voor een gezellige avond uit. De vriendelijke sfeer en goede service zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Combineer dit met de fantastische muziek van Jordi Weijer en je hebt alle ingrediënten voor een topavond.
Dus, nodig je vrienden uit, trek je dansschoenen aan en kom naar Cafe Tsjoch in Drachten op zaterdag 15 augustus. Geniet van de beste hits en laat je helemaal gaan op de dansvloer. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond!