Salsa liefhebbers opgelet: Salsa Summer NIGHT in Cafe Tsjoch Drachten! Zet 20 juli in je agenda, want dan barst het salsafeest los in Cafe Tsjoch Drachten! De Salsa Summer NIGHT belooft een avond vol passie, ritme en zwoele dansmoves te worden. Of je nu een ervaren salsero bent of gewoon lekker wilt swingen, deze nacht is er voor iedereen! Laat je meeslepen door de aanstekelijke Latin beats van onze DJ's en dans de sterren van de hemel. Tussendoor kun je genieten van verfrissende drankjes en de gezellige sfeer van Cafe Tsjoch. Dus trek je dansschoenen aan en kom naar de heetste salsa-avond van het jaar! Mis het niet - Salsa Summer NIGHT, 20 juli in Cafe Tsjoch Drachten! Deuren open om 20:00 uur.

Salsa liefhebbers opgelet: Salsa Summer NIGHT in Cafe Tsjoch Drachten!
Zet 20 juli in je agenda, want dan barst het salsafeest los in Cafe Tsjoch Drachten! De Salsa Summer NIGHT belooft een avond vol passie, ritme en zwoele dansmoves te worden. Of je nu een ervaren salsero bent of gewoon lekker wilt swingen, deze nacht is er voor iedereen!
Laat je meeslepen door de aanstekelijke Latin beats van onze DJ’s en dans de sterren van de hemel. Tussendoor kun je genieten van verfrissende drankjes en de gezellige sfeer van Cafe Tsjoch. Dus trek je dansschoenen aan en kom naar de heetste salsa-avond van het jaar!
Mis het niet – Salsa Summer NIGHT, 20 juli in Cafe Tsjoch Drachten! Deuren open om 20:00 uur.