Ben je op zoek naar een avond vol plezier, muziek en gezelligheid? Dan is de Pub Quiz Tsjoch in Café Tsjoch dé activiteit voor jou! Tijdens de Pub Quiz Tsjoch stellen we jullie kennis op de proef met vragen over sport, muziek, actualiteiten en nog veel meer. Onze quizmaster zorgt ervoor dat jullie een leuke mix van uitdagende en grappige vragen voorgeschoteld krijgen. En wees gerust, er is voor ieder wat wils ! Dus zelfs als je geen encyclopedische kennis hebt, kun je nog steeds meedoen en plezier hebben Bij Café Tsjoch staat gezelligheid voorop. Onze quizavonden zijn dan ook niet alleen bedoeld om je kennis te testen, maar vooral om plezier te hebben met vrienden, collega's of andere quizliefhebbers. Er is niets leukers dan samen lachen om de gekke antwoorden die soms gegeven worden en elkaar uitdagen om zoveel mogelijk punten te scoren Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in het gezelligste café van Drachten. Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden, collega's of teamgenoten op en kom naar Café Tsjoch voor een onvergetelijke avond bij de Pub Quiz. Pub Quiz, Café Tsjoch. Donderdag 14 December 20:00 uur.

Ben je op zoek naar een avond vol plezier, muziek en gezelligheid? Dan is de Pub Quiz Tsjoch in Café Tsjoch dé activiteit voor jou!
Tijdens de Pub Quiz Tsjoch stellen we jullie kennis op de proef met vragen over sport, muziek, actualiteiten en nog veel meer. Onze quizmaster zorgt ervoor dat jullie een leuke mix van uitdagende en grappige vragen voorgeschoteld krijgen. En wees gerust, er is voor ieder wat wils ! Dus zelfs als je geen encyclopedische kennis hebt, kun je nog steeds meedoen en plezier hebben
Bij Café Tsjoch staat gezelligheid voorop. Onze quizavonden zijn dan ook niet alleen bedoeld om je kennis te testen, maar vooral om plezier te hebben met vrienden, collega’s of andere quizliefhebbers. Er is niets leukers dan samen lachen om de gekke antwoorden die soms gegeven worden en elkaar uitdagen om zoveel mogelijk punten te scoren
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in het gezelligste café van Drachten.
Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden, collega’s of teamgenoten op en kom naar Café Tsjoch voor een onvergetelijke avond bij de Pub Quiz.
Pub Quiz, Café Tsjoch.
Donderdag 14 December 20:00 uur.