🚨 Hé feestbeesten! 🚨 Zet je schrap voor een avond vol schuldige genoegens, want DJ Jack staat 100% aan om jouw guilty pleasures te laten knallen! 🎉🎶 Kom op zaterdag 02 maart naar Café Tsjoch en laat je helemaal gaan op de muziek waar je stiekem van houdt, maar normaal gesproken niet durft toe te geven. Van foute hits uit de jaren 80 tot de meest catchy popnummers van nu, DJ Jack heeft alle tracks in zijn arsenaal om jouw dansmoves los te maken! Dus, trek je meest kleurrijke outfit aan, neem je vrienden mee en begeef je naar Café Tsjoch voor een avond vol schaamteloos plezier. Vergeet niet om je favoriete nummers aan te vragen bij DJ Jack - hij draait ze maar al te graag voor je! Mis deze kans niet om even helemaal los te gaan op jouw favoriete guilty pleasures. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 02 maart in Café Tsjoch! 📅 Datum: Zaterdag 02 maart ⏰ Tijd: Vanaf [vul hier de starttijd in] 📍 Locatie: Café Tsjoch Tag al je vrienden die wel wat culpable vermaak kunnen gebruiken en nodig ze uit voor dit geweldige feestje! 🎉💃🕺 #GuiltyPleasures #DJJack #CafeTsjoch #PartyTime

🚨 Hé feestbeesten! 🚨
Zet je schrap voor een avond vol schuldige genoegens, want DJ Jack staat 100% aan om jouw guilty pleasures te laten knallen! 🎉🎶
Kom op zaterdag 02 maart naar Café Tsjoch en laat je helemaal gaan op de muziek waar je stiekem van houdt, maar normaal gesproken niet durft toe te geven. Van foute hits uit de jaren 80 tot de meest catchy popnummers van nu, DJ Jack heeft alle tracks in zijn arsenaal om jouw dansmoves los te maken!
Dus, trek je meest kleurrijke outfit aan, neem je vrienden mee en begeef je naar Café Tsjoch voor een avond vol schaamteloos plezier. Vergeet niet om je favoriete nummers aan te vragen bij DJ Jack – hij draait ze maar al te graag voor je!
Mis deze kans niet om even helemaal los te gaan op jouw favoriete guilty pleasures. Zorg dat je erbij bent op zaterdag 02 maart in Café Tsjoch!
📅 Datum: Zaterdag 02 maart
⏰ Tijd: Vanaf [vul hier de starttijd in]
📍 Locatie: Café Tsjoch
Tag al je vrienden die wel wat culpable vermaak kunnen gebruiken en nodig ze uit voor dit geweldige feestje! 🎉💃🕺
#GuiltyPleasures #DJJack #CafeTsjoch #PartyTime